Καλή άνοιξη! Σε πείσμα του καιρού, που δεν ξέρω πώς είναι στα μέρη σου, αλλά στα δικά μου βρέχει κι έχει κρύο σήμερα!
Παρ’ όλα αυτά σύμπαν άκου τι λέω…Καλή άνοιξηηηηηηη!!!!
Ανοιξούλα, ξύπνα κοριτσάκι μου! Σήκω σου λέω, σε περιμένει κόσμος και ντουνιάς. 😛 Ο λαός απαιτεί καλοκαιρία, ηλιαχτίδες στα μαλλιά και πεταλουδίτσες στα μπαλκόνια, στα λουλουδάκια, στη φύση, παντού!
Παντού, παντού… ακόμη και στο στομάχι. 🙂
Τσου. Δεν εννοώ αυτές τις πεταλούδες που προκαλεί ο έρωτας. Αυτές είναι χημεία στο σώμα, είναι η αδρεναλίνη που δε λέει να κάτσει στα αυγά της κι αν θες να την ξανααισθανθείς, χρειάζεται από την αρχή να ερωτευτείς. 😛
Μιλάω για πεταλούδες που στα αλήθεια τρώγονται. Με πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής. 🙂 Πεταλούδες ανοιξιάτικες, ροζουλιές και κιτρινούλες. Φοράνε παστέλ, έχουν ιδιαίτερες καμπύλες. Είναι γλυκές και αφράτες. 🙂
Έλα, θα στο πω. Είναι Ανοιξιάτικο Μωσαϊκό Με Marshmallows!
Με 3 μόνο βασικά υλικά!
Το έφτιαξα για το πασχαλινό τεύχος του Cook, Craft, Create γεμάτη ενθουσιασμό και χαρά. Βασικά, τα χρώματα, οι ανάγκες της φωτογράφησης του θέματος, οι ίδιες οι γλυκές μπουκίτσες μου έφτιαξαν χωρίς δυσκολία τη διάθεση κι έφεραν την άνοιξη στο σπίτι λίγο νωρίτερα.
Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα γρήγορο στην υλοποίηση γλυκό, με ελάχιστα υλικά και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αυτομάτως, τα χαρακτηριστικά αυτά το τοποθετούν πολύ ψηλά στην λίστα με τις ιδέες για τα πασχαλινά δωράκια.
Θα σου λύσει τα χέρια. Σκέψου να το προσφέρεις ως δωράκι στους συμμαθητές στο σχολείο, ή σε ένα ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό πάρτι ή σε ένα κάλεσμα σε φίλους που θες να τους πας κάτι δικό σου, είτε ως πρόταση για το γλυκό του πασχαλινού τραπεζιού.
Κι αν θες κι άλλες ιδέες για το πασχαλινό τραπέζι, υπόσχομαι ότι θα βρεις στο νέο πασχαλινό τεύχος του περιοδικού υπέροχες και ξεχωριστές γευστικές προτάσεις. Αλλά και ιδέες για δωράκια, για το ανοιξιάτικο στεφάνι, ακόμη και για το φαναράκι της Ανάστασης.
Θα πεις στους φίλους σου να μπουν να διαβάσουν αυτό το άρθρο; Sharing is magic!♥