Βλέπω σαλάκια στο πληκτρολόγιό σου…ξεροκαταπίνεις γλυκό μου κι είναι κρίμα. Θα σε βοηθήσω να βγεις από το αδιέξοδο. Θα σου δώσω τη συνταγή.
Αν έχεις φτάσει ήδη στον πάγκο της κουζίνας, χρονομέτρησέ με 17′ 32”…σε “ψάρωσα” τώρα, έτσι; 😀
Τα υλικά τα έβγαλες στον πάγκο;
Τορτίγιας
φράουλες
ζάχαρη
κανέλα
σοκολάτα κουβερτούρα
βούτυρο
Από τη θεωρία στην πράξη
Βάλε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Λιώσε λίγο βούτυρο και άλειψε με ένα πινελάκι τις πίτες τορτίγιας. Ανακάτεψε την κανέλα με τη ζάχαρη και ρίξε το μίγμα πάνω στις πίτες. Πάρε τη ροδέλα που κόβεις την πίτσα και κόψε σε τριγωνάκια. Βάλε στο φούρνο για 10′, αλλά έχε το νου σου μη καούν (εκ πείρας μιλάω ;P)
Το αποτέλεσμα θα είναι αυτό
Στο μεταξύ κόψε τις φράουλες και ανακάτεψέ τες με λίγη ζάχαρη σε ένα μπολ. Άφησέ το στην άκρη.
Λιώσε τη σοκολάτα και πριν τη φας όλη, ελπίζω να έχουν προλάβει να κρυώσουν λίγο τα τραγανά chips κανέλας…για να κάνεις αυτό!
Τι σου έλεγα τις προάλλες; Για τη σοκολάτα; Ε, αυτό έπαθα τώρα.
Καλή όρεξη να πω ή τώρα είναι πια αργά;;; 😀